За нас

За нас

BULETERA COSMETICS е българска компания с богат опит в отглеждането на маслодайни култури от 2002 г. насам. Фирмата се налага на пазара, съчетавайки в едно - вечна култура, прибавяйки нови технологии, много любов и мисъл към своите крайни продукти. BULETERA е дългогодишен и официален член на Българската Национална Асоциация - етерични масла , парфюмерия и козметика (БНАЕМПК).
 
 
"Компанията ни започна своята дейност с цел създаване и отглеждане на плантации от маслодайна роза и лавандула в българската розова долина. Не след дълго увеличихме своите насаждения и продължихме да развиваме професионално дейността си. Нашите плантации са оборудвани с висококачествена техника по световни стандарти, за да осигурим на културите си правилен и оптимален режим за отглеждане, с цел постигане на максимални резултати и качество на продукцията.
 
Екипът ни от висококвалифицирани агрономи и технолози, полага големи усилия в отглеждането и грижите към всички наши насаждения, защото ние разчитаме изцяло на своето производство. Служителите на BULETERA COSMETICS старателно подбират и обработват цветовете на розите, което е изключително важно, защото качествената и прецизна работа е принос за отличен краен продукт!
 
BULETERA става позната на европейския и азиатски пазар само няколко години след своя старт.
 
Развитието на компанията винаги е било наша главна цел, затова можем да се похвалим, че благодарение на нашата увереност, ние реализирахме проект, който имаше за цел да ни позволи сами да преработваме своите масла по екологично чист и модерен начин, за да достигнат до вас във формата на перфектните продукти за вашата козметична грижа.
 
Дестилерията на BULETERA COSMETICS е с площ 10 000 кв.м (m2), намираща се в село Дъбово. В нея разполагаме с всичко необходимо, за да създаваме своите продукти качествено, за да могат да достигнат до вас и да удовлетворят желанията и доверието, които ни гласувате ежедневно!
 
BULETERA COSMETICS спазва контрол над всеки производствен процес. Гаранция за нашите качествени продукти са внимателната и прецизна работа към всеки детайл и стъпка към създаването на крайните ни продукти. Тайната на нашия успех е и в невероятния екип, който споделя едни и същи отговнорности и страст към едно от най-важните растения в и за България – българската роза!"