Доставка

Доставката на вашата пратка се осъществява по ваш избор чрез куриерска фирма Econt / Speedy / DHL, а срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни за територията на България и 7 до 10 работни дни за останалата част от Европа, след потвърждение на поръчката от наш служител - автоматично по имейл или телефон. Доставката се заплаща според тарифите на спедиторската фирма. Всички международни пратки се заплащат чреч нашия PayPal акаунт, който ще ви бъде предоставен от наш служител, при потвърждение на поръчката.
 
Ако изпитвате затруднение може да потърсите помощ и от нашите консултанти, които ще ви съдействат за финализиране на поръчката, или ще примат такава по телефона.
 
BULETERА COSMETICS изпраща своите пратки с опция за преглед и тест – в случай, че се откажете трябва да заплатите разходите по връщането на пратката. Разопаковани пратки не се приемат за връщане и сумата не се възстановява. За международни пратки - опцията преглед и тест не е възможна, но може да ползвате плащане чрез Paypal.com, което ви дава право на протекция и гаранция.