Доставка

Ние от BULETERА COSMETICS, се стремим постоянно да подобряваме качеството на предлаганите от нас продукти и услуги, и ви даваме възможност да закупите нашите продукти онлайн бързо и лесно. Може да поръчате любимата си козметика с пазаруване в една страница, за ваше улеснение и чрез свързване на социалният си профил с нашият онлайн магазин. Изберете опция за пазаруване чрез Facebook или Google, и използвайте за бъдещите си покупки същите данни за достъп, без да се налага всеки път да попълвате поръчка и товарителница.
 
Доставката на вашата пратка се осъществява по ваш избор чрез куриерска фирма Econt / Speedy / DHL, а срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни, след потвърждение на поръчката от наш служител - автоматично по емайл. Доставката се заплаща според тарифите на спедиторската фирма, а за поръчки над 100 лв - получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриера.
 
Ако изпитвате затруднение може да потърсите помощ и от нашите консултанти, които ще ви съдействат за финализиране на поръчката, или ще примат такава по телефона.
 
BULETERА COSMETICS изпраща своите пратки с опция за преглед и тест – в случай, че се откажете трябва да заплатите разходите по връщането на пратката. За международни пратки - опцията преглед и тест не е възможна, но може да ползвате плащане чрез Paypal.com, което ви дава право на протекция и гаранция.