Лавандулова вода, 100мл.

Натурална лавандулова вода, подходяща за акнеична и проблемна кожа. Има дълбоко почистващо, тонизиращо и антимикробно действие. С леко и нежно ухание на лавандула, извлечена чрез парна дестилация. Притежава терапевтично и релаксиращо свойство при стрес и главоболие. Предлага се в удобен спрей флакон от виолетово стъкло, което съхранява продукта по най-добрия начин и удължава полезните му качества за дълго време. Флоралните води са с мултифункционално действие и приложение, изключително леки и нежни, безопасни за употреба.

Количество: 100мл.

 

Всички наши продукти се съхраняват в опаковки от Биофотонно стъкло - предпазващо продукта от вредни външни влияния, като удължава естествените му качества. При научни тестове, в сравнение с други стъклени, пластмасови или алуминиеви опаковки, Биофотонното стъкло има най-високо качество на съхранение. Без използване на консерванти. По-дълъг срок на годност и възможност за повторна употреба и рециклиране.

Допълнителна информация +

Предназначение
Лавандуловата вода има противовъзпалително действие, успокоява и подхранва кожата, много подходяща е при акне. Отстранява замърсяванията по кожа и има антимикробни свойства, премахва несъвършенства и предотвратява възпаленията. Използва се и при кожни раздразнения, ухапвания от комар или леки наранявания по кожата. Тонизира и енергизира, поддържа кожата хидратирана. Подходяща е за всякакъв тип кожа. Ароматът на лавандулата хармонизира и релаксира. Намалява стреса и помага при главоболие. Може да се впръсква и преди лягане за по-добър сън.

 

Ключови съставки
100% натурална лавандулова вода, придобита чрез парна дестилация на българска лавандула.

 

Начин на употреба
Задръжте флакона на разстояние 15-20 см от лицето, затворете очи и напръскайте кожата или поставете върху памучен тампон, с който да обтриете кожата. Използвайте сутрин и вечер върху почистена кожа или освежете лицето по всяко време на деня при нужда.

 
Състав
LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER, LINALOOL, LIMONENE
 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!