БИО Вода от Здравец, 100мл.

Натуралната вода от Здравец има силно регенериращи и възстановяващи кожата свойства. Успокоява и възвръща мекотата на много сухата и разранена кожа. Азулените, съдържащи се в екстракта от растението Здравец, силно повлияват възстановяващия процес на кожата, като я правят гладка и нежна. Добита чрез парна дестилация на растението, нашата флорална вода от Здравец е изцяло натурална и БИО сертифицирана.

Количество: 100мл.

Всички наши продукти се съхраняват в опаковки от Биофотонно стъкло - предпазващо продукта от вредни външни влияния, като удължава естествените му качества. При научни тестове, в сравнение с други стъклени, пластмасови или алуминиеви опаковки, Биофотонното стъкло има най-високо качество на съхранение. Без използване на консерванти. По-дълъг срок на годност и възможност за повторна употреба и рециклиране.

Допълнителна информация +

Предназначение
Водата от Здравец подпомага да се възстанови нарушената кожна бариера и да възвърне жизнеността на вашата кожа. Благодарение на активните съставки - азулен и гермакрон, има силно противовъзпалително, антиалергично и успокояващо действие. Кожата става по-мека, гладка и здрава. Подходяща е и за много суха и чувствителна кожа. Може да се използва и при напукана и суха кожа на лакти, пети, стъпала и колене.

 

Ключови съставки
100% натурална вода от Здравец(Geranium Sulvaticum), придобита чрез парна дестилация на свежи цветове

 

Начин на употреба
Задръжте флакона на разстояние 15-20 см от лицето, затворете очи и напръскайте кожата или поставете върху памучен тампон, с който да обтриете кожата. Използвайте сутрин и вечер върху почистена кожа или освежете лицето по всяко време на деня при нужда.

 

Състав
GERANIUM SULVATICUM WATER

Натурална грижа за кожата

Козметичните ни продукти са създадени по авторски формули, с натурален състав от растения, отглеждани в собствено стопанство

научи повече

Ново: флорална вода от Розмарин

Натурална вода от Розмарин в удобна спрей опаковка, стимулира растежа на косата и се бори ефикасно с косопада. Подходящ за ежедневна употреба върху кожата и косата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!