Вода от лайка, 100мл.

Натурален вода от лайка, получена чрез парна дестилация на цветовете на Matricaria Chamomilla. Успокоява, почиства и омекотява кожата. Подходяща е за ежедневна грижа за цялото семейство, за всякакъв тип кожа. Напълно безвреден, изцяло натурален и чист продукт. С леко и ефирно ухание на лайка. Флоралните води са с мултифункционално действие и приложение, изключително леки и нежни, безопасни за употреба.

Количество: 100мл.

Всички наши продукти се съхраняват в опаковки от Биофотонно стъкло - предпазващо продукта от вредни външни влияния, като удължава естествените му качества. При научни тестове, в сравнение с други стъклени, пластмасови или алуминиеви опаковки, Биофотонното стъкло има най-високо качество на съхранение. Без използване на консерванти. По-дълъг срок на годност и възможност за повторна употреба и рециклиране.

Допълнителна информация +

Предназначение
Флоралната вода от лайка е изключително подходяща при раздразнения по кожата, сухота, сърбеж. При ухапвания от насекоми или обриви. Подходящ е за употреба при хора с чуствителна кожа. Облекчава възпаления или дразнения по кожата. Прави я по-еластична и подхранена. Поддържа добрата хидратацията. Със свеж и ободряващ аромат.

 

Ключови съставки
100% натурална вода от лайка, получена чрез парна дестилация на цветовете на лайката

 

Начин на употреба
Задръжте флакона на разстояние 15-20 см от лицето, затворете очи и напръскайте кожата или поставете върху памучен тампон, с който да обтриете кожата. Използвайте сутрин и вечер върху почистена кожа или освежете лицето по всяко време на деня при нужда.
 
 
Състав
CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER WATER
 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!