Вода от маточина

Натурален вода от Маточина, получена чрез парна дестилация на листната маса на Melissa officinalis. Водата от маточина е перфектният тоник за лице с успокояващ и овлажняващ ефект. Подходящ за нормална, суха или чувствителна кожа. Напълно безвреден, изцяло натурален и чист продукт. С леко и ефирно ухание на маточина. Предлага се в удобен спрей флакон. Флоралните води са с мултифункционално действие и приложение, изключително леки и нежни, безопасни за употреба.

13,50 лв.
Допълнителна информация +

Предназначение
Флоралната вода от маточина има антибактериално и противовъзпалително свойство. Подобрява състоянието на кожата при раздразнения и дерматити, лишеи, зачервявания. Успокоява и освежава кожата, придава й блясък. Подходяща е за нормална, суха, чувствителна или куперозна кожа. Ароматът на маточината има релаксиращо действие.

 

Ключови съставки
100% натурална вода от маточина придобита чрез парна дестилация на листната маса на растението

 

Начин на употреба
Задръжте флакона на разстояние 15-20 см от лицето, затворете очи и напръскайте кожата или поставете върху памучен тампон, с който да обтриете кожата. Използвайте сутрин и вечер върху почистена кожа или освежете лицето по всяко време на деня при нужда.

 

Състав
MELISSA OFFICINALIS LEAF WATER, CITRAL, LINALOOL

Спрей флорални води

8 вида флорални води подходящи за всеки тип кожа

Научете повече
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!