БИО Вода от Безсмъртниче, 100мл.

Растението Безсмъртниче (Helichrysum Italicum, известно още и като Immortelle) се отглежда само на няколко места по света и притежава мощни подмладяващи кожата свойства. Придобита чрез парна дестилация на цветове от Helichrysum Italicum и БИО сертифицирана, нашата флорална вода от Безсмърниче ще ви помогне да поддържате гладка и сияйна кожа с този изцяло чист натурален продукт подходящ за всеки тип кожа и възраст.

Количество: 100мл.

Всички наши продукти се съхраняват в опаковки от Биофотонно стъкло - предпазващо продукта от вредни външни влияния, като удължава естествените му качества. При научни тестове, в сравнение с други стъклени, пластмасови или алуминиеви опаковки, Биофотонното стъкло има най-високо качество на съхранение. Без използване на консерванти. По-дълъг срок на годност и възможност за повторна употреба и рециклиране.

Допълнителна информация +

Предназначение
Флоралната вода от безсмърниче е силно тонизираща и хидратираща спрямо кожата. Деликатната й формула балансира нивата на pH на кожата и я снабдява с важни минерали. Всепризната е и нейната способност за изглаждане и стягане, което я прави силно ценена сред анти-ейдж средствата с напълно натурален произход. Кожата моментално става по-сияйна и красива. Ароматът на Безсмъртниче има хармонизиращо сетивата свойство. Подходяща е за всеки тип кожа.

 

Ключови съставки
100% натурална вода от Безсмъртниче(Helichrysum Italicum), придобита чрез парна дестилация на свежи цветове.

 

Начин на употреба
Задръжте флакона на разстояние 15-20 см от лицето, затворете очи и напръскайте кожата или поставете върху памучен тампон, с който да обтриете кожата. Използвайте сутрин и вечер върху почистена кожа или освежете лицето по всяко време на деня при нужда.

 

Състав
HELICHRYSUM ITALICUM (IMMORTELLE) FLORAL WAER

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!