Етерично масло от Хвойна

Маслото от хвойна се добива чрез парна дестилация на сухи плодове от растението. Притежава свеж аромат.  Има стягащо кожата действие, използва се в масажни смеси при целулит и спомага за намаляването на стриите. За релаксация и против стрес често се ползва в ароматерапията или в домашен дифузер за пречистване на въздуха.

 

Всички наши продукти се съхраняват в опаковки от Биофотонно стъкло - предпазващо продукта от вредни външни влияния, като удължава естествените му качества. При научни тестове, в сравнение с други стъклени, пластмасови или алуминиеви опаковки, Биофотонното стъкло има най-високо качество на съхранение. Без използване на консерванти. По-дълъг срок на годност и възможност за повторна употреба и рециклиране.

10,20 лв.
Допълнителна информация +

Предназначение
Маслото от хвойна се добива чрез парна дестилация на сухи плодове от растението. Притежава свеж аромат. Маслото притежава тонизиращо, противовъзпалтелно и антибактериално действие. Предназначено е за влагане в масажни смеси, като добавка към водата за вана или към козметични средства за кожата или косата и др. Спомага за облекчаване задържането на течности и естествената детоксикация на организма чрез лимфната система. Има стягащо кожата действие, използва се в масажни смеси при целулит и спомага за намаляването на стриите. Намалява мускулната скованост и напрегнатост. За релаксация и против стрес често се ползва в ароматерапията или в домашен дифузер за пречистване на въздуха.
 
  • стягащо кожата действие
  • свеж аромат
  • подхранващо кожата действие
 
Начин на употреба
Масаж - 1 до 5 капки в 20 ml базово растително масло; Вана - 10 до 15 капки; Като добавка към готови козметични кремове, лосиони, средства за коса се влага не повече от 0,15% (1-5 капки на 100 ml); Като добавка към сапуни – 0.03- 0.3% ( 1-9 капки на 100 ml). Аромалампа – 1 до 5 капки масло.
 
Противопоказно за епилептици, бременни и кърмещи жени, деца и хора с индивидуална непоносимост към етеричното масло. Преди употреба направете тест за алергия! При попадане в очите, измийте обилно с вода! Пазете от деца!
 
Начин на съхранение
При температура от 7о С до 25о С на тъмно в плътно затворена опаковка и недостъпно за деца!
 
Състав
JUNIPERUS COMMUNIS WOOD OIL, LIMONENE, LINALOOL

Натурална грижа за кожата

Козметичните ни продукти са създадени по авторски формули, с натурален състав от растения, отглеждани в собствено стопанство

научи повече

Oчаквайте скоро: флорална вода от Розмарин

Спрей от натуралната вода от Розмарин, който предотвратява косопада и прави косата по-здрава и изключително гъста

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!