Нашата история

Нашата история

BULETERA COSMETICS е българска компания с богат опит в отглеждането на маслодайни култури от 2002 г. насам. Фирмата се налага на пазара, съчетавайки в едно - вечни традиции в съчетание с нови технологии, много любов и мисъл към своите крайни продукти.
 
"Компанията ни започна своята дейност с цел създаване и отглеждане на плантации от маслодайна роза и лавандула в българската розова долина. Не след дълго увеличихме своите насаждения и продължихме да развиваме професионално дейността си. Нашите плантации са оборудвани с висококачествена техника по световни стандарти, за да осигурим на културите си правилен и оптимален режим за отглеждане, с цел постигане на максимални резултати и качество на продукцията.
 
Екипът ни от висококвалифицирани агрономи и технолози, полага големи усилия в отглеждането и грижите към всички наши насаждения, защото ние базираме формулите на продуктите си спрямо своето производство. Скъпоценното ни розово масло е ключов елемент в нашата козметика. Служителите на BULETERA COSMETICS старателно подбират и обработват цветовете на розите, което е изключително важно, защото качествената и прецизна работа е принос за отличен краен продукт!
 
BULETERA става позната на европейския и азиатски пазар само няколко години след своя старт.
 
Развитието на компанията винаги е било наша главна цел, затова можем да се похвалим, че благодарение на нашата увереност, ние реализирахме проект, който имаше за цел да ни позволи сами да преработваме своите масла по екологично чист и модерен начин, за да достигнат до вас във формата на перфектните продукти за вашата козметична грижа.
 
BULETERA е дългогодишен и официален член на Българската Национална Асоциация - етерични масла , парфюмерия и козметика (БНАЕМПК).
 
 
Дестилерията на BULETERA COSMETICS е с площ 10 000 кв.м (m2), намираща се в село Дъбово. В нея разполагаме с всичко необходимо, за да създаваме своите продукти качествено, за да могат да достигнат до вас и да удовлетворят желанията и доверието, които ни гласувате ежедневно! 
 
Рецептурите на нашите козметични продукти се изготвят изцяло от екип технолози в съвместна работа с нас - основателите на фирмата, за да създадем възможно най-ефективните и единствени по рода си продукти за клиентите. От основно значение за нас е крайният продукт да бъде с най-високо качество, чист произход, видим резултат и различаващ се от масово предлаганите аналози.
 
Всички наши продукти се съхраняват в опаковки от Биофотонно стъкло - предпазващо продукта от вредни външни влияния, което удължава естествените му качества. При научни тестове, в сравнение с други стъклени, пластмасови или алуминиеви опаковки, Биофотонното стъкло има най-високо качество на съхранение. Без използване на консерванти. По-дълъг срок на годност и възможност за повторна употреба и рециклиране.
 
 
BULETERA COSMETICS спазва контрол над всеки производствен процес. Гаранция за нашите качествени продукти са внимателната и прецизна работа към всеки детайл и стъпка към създаването на крайните ни продукти. Тайната на нашия успех е и в невероятния екип, който споделя едни и същи отговнорности и страст към едно от най-важните растения в и за България – българската роза!"