Общи условия за ползване

Онлайн магазин BULETERA COSMETICS е фирмен уеб сайт, собственост на фирма БУЛЕТЕРА ТРЕЙДИНГ ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, ул. ЕКЗАРХ ЙОСИФ No 15А, ЕИК: 202769914. За контакти с нас може да използвате следните телефони в работно време: +359 885 602 332 или нашият имейл адрес: buletera.ltd@gmail.com
 
Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в уебсайта. Всеки потребител, работещ със уебсайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в уебсайта до напускането му.
BULETERA COSMETICS си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.
 
УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ПОКУПКА
 
Поръчка може да се извърши от различни категории в интернет магазина, където има публикувани артикули. Всеки артикул има кратко описание.
Указаната цена е за 1 брой в лева и включва ДДС. В цената на продукта не е включена цената за доставка.
 
При поръчка, потребителят следва да посочи основните параметри, изискани от него, съобразно дадените в интернет магазина опции. Потребителят задължително трябва да посочи име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка. Само така може да започне процедурата по нейното окомплектоване. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.
 
Потребителят се ангажира да потвърди или отхвърли направената от негово име поръчка, както и да доизясни всички детайли по нея, след като консултант на BULETERA COSMETICS се свърже с него по телефон или e-mail, в работното време на фирмата.
 
Потребителят потвърждава, че приема комуникацията по електронен път за равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.
Чрез натискане на бутона "Финализирай поръчката", потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор - него (потребителят) и BULETERA COSMETICS съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
 
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
 
След изпращане на поръчката, консултант на BULETERA COSMETICS се свързва с потребителят по телефон или e-mail, в работното време на фирмата, за да потвърди, откаже или промени избраните от него артикули, адрес и дата за доставка.
Методите за доставка са в рамките на следващия работен ден.
Разходите по транспорта на стоките и стойността на такса наложен платеж са за сметка на потребителят.
Информация относно статуса на поръчката потребителят ще получи автоматично на посочения от него e-mail.
 
Методите на плащане са:
Наложен платеж (извършва се в брой при доставка)
PayPal
 
Цената на доставката се определя тарифите на куриерската фирма
Може да направите поръчка и по телефона 0885602332
ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ
 
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
 
констатирани липси
дефекти на стоката
несъответствие с поръчаната стока
Рекламацията се предявява до 14 работни дни след получаването на стоката.
 
При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
възстановяване на заплатената сума
заменяне на стоката с нова
 
ОТГОВОРНОСТИ
 
Онлайн магазина на BULETERA COSMETICS не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката от страна на куриерската фирма. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.
 
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА
 
В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
 
Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, използвана ...)
Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба
Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива (транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента)
 
ПРИЛОЖИМО ПРАВО
 
В случай, че поради промени в законодателството или поради друга причина, който и да е било разпоредба на Общите условия не може да бъде приложена, отношенията между страните се уреждат от разпоредбите на действащото законодателство и установените търговски практики и обичаи.
 
РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ
 
Всички спорове, произтичащи от или във връзка с настоящите Общи условия ще бъдат отнесени за разрешаване от Арбитражния съд при Стопанска асоциация гр. Пловдив, съобразно неговия правилник за дела, основани на арбитражни споразумения. Арбитражната такса, разноските по Арбитражния съд и разноските на страните се присъждат в тежест на страните така, както постанови Арбитражния съд.